Informatie jeugdleden

Leuk dat je bij onze vereniging komt tennissen!

Misschien ga je voor het eerst beginnen met tennis, misschien heb je al eens eerder getennist. Als beginner weet je vaak nog niet hoe het er aan toegaat bij een tennisclub. Daar willen we hier kort wat over vertellen.

Wat heb je nodig als je begint met tennissen?

Een tennisracket en tennisschoenen (geen algemene sportschoenen). De tennisleraar of sportwinkel kan je hierbij informeren. Verder sportkleding die je lekker zit.

Als je komt tennissen

Als lid van onze vereniging krijg je een pasje. Neem dat pasje mee als je komt tennissen. Je mag het hele jaar door komen om vrij te tennissen. Je kunt dan zelf met een ander lid samen een baan afhangen. Afhangen doe je op het afhangsysteem. Daarover kun je meer lezen op de site.

Leren tennissen

Als je lid bent geworden van onze tennisvereniging houdt dat niet automatisch in dat je ook tennisles krijgt. Hiervoor moet je je apart opgeven, en voor betalen. Alleen als je je hebt aangemeld voor ‘Maak kennis met tennis’, dan is je lidmaatschap het 1e jaar wél inclusief 10 tennislessen.

Heb je je opgegeven voor tennisles dan is dit één keer in de week op een vaste tijd.  Naast tennisles en zelf vrij tennissen kan je ook als beginner al meedoen met diverse activiteiten die door de jeugdcommissie worden georganiseerd. Lees op deze site wat er allemaal te doen is.

Na het tennissen

Het clubhuis is door de week alleen s ’avonds geopend om eventueel wat drinken of eten te kopen. Heb je een bidon dan kun je deze buiten aan de zijkant van het clubhuis gratis met water vullen. Verder kun je in het clubhuis ook gewoon even gezellig zitten en als het meezit kan je even voor de tv chillen.

Veel plezier bij Tennisvereniging De Molenwiek!!

 

 

Volgende pagina›