Kids- en Tienerfun

Naast de wekelijkse tennislessen hebben we voor de jeugdleden ook Kidsfun. Dit is een gratis activiteit die elke even weken wordt gespeeld op maandagavond om 18:30 uur. Vrijwilligers van de vereniging zetten zich hier graag voor in. In de oneven weken wordt Kidsfun gegeven door tennisleraar Ed Toonen op woensdagmiddag om 14:00 uur.

Tijdens Kidsfun oefenen we met tennistechnieken, korte wedstrijdjes en spelen we vrij tennis. Ook is dit een leuk moment om een introducé mee te nemen om kennis te maken met tennis. Een introducé mag in totaal 3x (gratis) meespelen.

Tienerfun

Voor de jeugd die naar de middelbare school gaat, is er elke donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur Tienerfun. In de even weken is er altijd een begeleider bij. Onder leiding van de begeleider spelen we dan enkele losse partijtjes.

We zijn nog op zoek naar ouders of vrijwilligers die het leuk vinden om ook in de oneven weken begeleider te zijn van Tienerfun. Mocht je hiervoor interesse hebben? Meld je dan even bij Janneke (06-10708505) of Esther (06-53348955) van de Jeugdcommissie. Onze dank is groot!