Meld je aan als nieuw lid van T.V. de Molenwiek!

Wat leuk dat je lid wil worden bij onze tennisvereniging! Wij zijn nu al hartstikke blij met je. Wist je dat het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december? Bij tussentijdse aanmelding in het jaar wordt het contributiebedrag uiteraard naar evenredigheid aangepast. 

Om je aan te melden, vragen wij je eenmalig onderstaand formulier in te vullen. Let hierbij op de verplichte velden. Na het ontvangen van het formulier neemt onze ledenadministratie zo snel mogelijk contact met je op. 


  Indien je al eerder hebt getennist, vul dan hieronder je laatste speelsterkte in:


  Door acceptatie van dit formulier geeft u toestemming aan TV De Molenwiek om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie lidmaatschap, en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van TV De Molenwiek. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

   

  Overige informatie

  • Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je verplicht om je beschikbaar te stellen voor kantinediensten.
  • Peildatum voor indeling junior of senior lidmaatschap is 1 januari.
  • Meer informatie over de contributie, het baanreglement en onze privacy policy vind je op de verschillende pagina’s.